Udviklingsplatformen
for Scenekunst
 
 

WEBINAR: Det gode budget

Udviklingsplatformen for Scenekunst udviklingsplatformen inviterede til webinar om det gode budget. Har du brug for konkrete eksempler og rådgivning til et godt budget? Og vil du sikre, at det ikke er småfejl, der sorterer dig fra hos fondene?

I dette webinar dykker vi ned i budgettet til en fondsansøgning, og kigger på hvordan du sikrer en fair løn til dig selv og dit hold. Vi kigger også på hvordan du kan håndtere ”sikre” og ”usikre” udgifter i et budget, samt hvordan du kan lave et arbejdsbudget, der giver mening for dig og dit hold. Afslutningsvist drøfter vi, hvordan du skaber en god økonomistyring, så pengene rækker samt hvordan du bibeholder en god dialog med din tilskudsgiver.

Vores vært for webinaret er producent i producentfællesskabet prfrm, Mikkel Søndergaard Kryger. Efter oplægget af Mikkel har du mulighed for at stille spørgsmål via chatten. Oplægget varer ca. 35 minutter.

  • Hvornår: tirsdag den 21. november 2023 kl. 10.00 - 11.00
  • Hvor:  Online via Zoom. Link udsendes til tilmeldte deltagere kort før webinaret
  • Niveau: Basic / let øvet
  • Sprog: Dansk
  • Målgruppe: Nyetablerede kompagnier, selvproducerende scenekunstnere og producenter med under tre års erfaring. Mere erfarne er også velkomne
  • Pris: Gratis
  • Deadline: Tilmeld dig senest den 19. november 2023 kl. 23.59

Tilmeld dig her

Program

10.00-10.35: oplæg v. Mikkel Søndergaard Kryger
10.35-11.00: mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderen via chatten og afsluttende kommentarer.

Om Mikkel Søndergaard Kryger

Mikkel Søndergaard Kryger har en baggrund som producent og PR-ansvarlig fra en række teatre og kompagnier, samt har beskæftiget sig med statslig og kommunal kunststøtte og kulturpolitik. Mikkel løser opgaver inden for fundraising, økonomistyring, PR, undervisning, kontrakter og publikumsudvikling hos PRFRM.

Om prfrm - produktion og formidling af scenekunst
prfrm – produktion og formidling af scenekunst er et produktionsfællesskab, der arbejder for at sikre små og mellemstore kompagnier såvel som scenekunstnere i det frie felt den nødvendige produktionsbistand.

Mange kunstnere og kompagnier har ikke den fornødne økonomi til at fastansætte en producent eller kommunikationsansvarlig året rundt. Ved at gå sammen i et fællesskab, kan vi påtage os opgaver fra flere forskellige kunstnere og ikke mindst være i stand til at ‘vikarierer’ for hinanden i spidsbelastningsperioder, så vi skaber en grobund for længerevarende samarbejder.

Alle er velkomne til at tage kontakt uanset erfaringsgrundlag, genre og budget. Sammen udforsker vi, om der er grobund for et godt samarbejde, der gerne skulle lede til et bæredygtigt kunstnerisk virke.