Udviklingsplatformen
for Scenekunst
 
 
4 green room
I showbusiness er Green Room det rum i et teater, der fungerer som opholdsrum og lounge for optrædende scenekunstnere før, under og efter en forestilling. Vi har døbt vores lyse og rummelige lokale Green Room og gjort det til det perfekte sted for afholdelse af større møder, konferencer og seminarer – hvor man samtidig får den kreative atmosfære med sig.
5 green room
9 green room
2 green room
1 green room

Priser – send forespørgsel til booking@udviklingsplatformen.dk

Lokalet har egen udgang til vores solrige gård, hvor man kan nyde pauserne under parasollerne. Lokalet er beliggende 5 minutter fra Nørrebro station, som er et knudepunkt for offentlig transport i København – men er dejligt tilbagetrukket fra den pulserende bydel.

Lokalet har direkte adgang til to toiletter, og vores køkken med kaffemaskiner, elkedler, termokander og service kan benyttes frit.

Tekniske specifikationer

Kapacitet

Lokalet er ca. 45 m2 og har plads til 25-30 siddende. 

Tilgængelighed

Green Room ligger i gadeplan og har niveaufri adgang. Kørestolsvenligt. 

Grundbelysning

Loftslyset giver et jævnt godt lys. 

Teknik, strøm og inventar
  • Der er WIFI i alle UPs lokaler.
Nøgleadgang

Vores nøglesystem er digitalt. Natten til den første dag i din bookingperiode, modtager du en mail fra nøglesystemet ‘Salto KS’, med instruktion i at downloade en app. Denne app bruger du som adgangsnøgle i det tidsrum, du har booket.

7 green room
6 green room
10 green room

Godt at vide

Get in / get out

Adgang fra gade til bygning sker gennem to porte:

Porten fra gaden måler 2,8 m (b) x fri højdePorten til baggården måler 2,65m (b) x 3,1m (h)Adgang til bygning sker gennem dør der måler 2,3m (b) x 2,3m (h)

UP har ikke mandsskabsressourcer til at hjælpe jer med get in/get out eller øvrig opsætning, herunder teknisk assistance i lejeperioden.

Porten

På hverdage lukkes porten fra Baldersgade til gården kl. 19:00, og den er altid lukket i weekenden.

Man kan kun komme ind og ud med en kode, som fås af UP's personale. 

Tyveri & forsikring

Lejer er selv ansvarlig for at tegne forsikring for medbragt udstyr. UP er ikke ansvarlig for tyveri eller andre tab af værdigenstande.

Gebyr

Lejere, som efterlader scenografi, teknik, skrald o.lign. bliver opkrævet et gebyr på 1.000 kr. til dækning af UP’s ekstra udgift hertil.

Betaling

Booking er først endeligt bekræftet ved betaling af faktura. Faktura fremsendes når en bookinganmodning er godkendt via vores bookingsite.

Bemærk at betalingsfristen er to dage.

Ændrings- og aflysningspolitik

Vi forstår, at der kan opstå situationer, hvor du måske skal ændre eller aflyse din lokalebooking. For at imødekomme dine behov og samtidig sikre en retfærdig behandling af vores bookinger, har vi udviklet følgende ændrings- og aflysningspolitik:

Ændrings- og aflysningspolitik

Lejers ansvar

1. Lejer er ansvarlig for, at den virksomhed, som lejer udøver i det lejede, ikke er i strid med offentlige forskrifter.

2. Lejer er ansvarlig for skader, der hidrører fra vanrøgt, forsømmelse eller anden uforsvarlig behandling af det lejede. Endvidere er lejer ansvarlig for skader, der påføres ejendommen i forbindelse med drift af den virksomhed, der drives fra det lejede, selv om lejer ikke har handlet uforsvarligt, samt skader der påføres ejendommen af andre, som lejer har givet adgang til det lejede.

3. Det lejedes brug må ikke medføre lugt, støj eller nogen anden form for gene eller ulempe for de øvrige beboere eller lejere i ejendommen eller kvarteret.

4. Lejer er ikke berettiget til at anvende fællesarealer eller andre arealer i tilknytning til ejendommen til oplagring eller henstilling af varer, emballage eller lignende.

Download info om lokalet

Generelle faciliteter

Køkken & foyer

Booking af lokaler hos UP giver adgang til foyer med garderobestativer, samt køkken med køleskab, kaffemaskine, elkoger og service.

Bad & toilet

Der er fire toiletter samt adgang til bad på stueetagen.

Parkering

Det er ikke muligt at parkere i gården, men der er almindelig gadeparkering efter de lokale regler.