Udviklingsplatformen
for Scenekunst
 
 

Anna Ebbesen er nyt medlem af UP's bestyrelse

Den 11. august indtrådte Anna Ebbesen i bestyrelsen for UP. 

Anna er selvstændig rådgiver, med fokus på grøn kommunikation og strategi, oplægsholder og forfatter, samt bestyrelsesmedlem i Copenhagen Photo Festival. Anna Ebbesen er cand.mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet, tidligere engagementschef på Zetland og PR- og kommunikationschef for konsulenthuset ReD Associates i hhv. USA og Danmark.

Anna Ebbesen: “Jeg glæder mig til at kunne bidrage med min viden om community-skabelse, kommunikation og strategi nu, hvor UP står foran en spændende ny fase med et fysisk mødested for branchens frie kunstnere. Bæredygtighed og diversitet er samtidig bundne opgaver for enhver bestyrelse, så her håber jeg også, at jeg vil kunne bistå UP og resten af bestyrelsen med det gode arbejde, som man allerede er i fuld gang med”.

Anna Ebbesen afløser Astrid Haug, der for nylig er blevet forperson i UNICEF Danmark og har valgt at trække sig fra UP for at fokusere på dette hverv.

Direktør Mikkel Harder: “Vi har været meget begejstrede for Astrids bidrag til bestyrelsen, men er også helt på toppen over, at Anna har sagt ja til at træde ind i bestyrelsen. Hendes erfaringer og kompetencer er et rigtig godt match med UP. Vi går en meget spændende tid i møde, og der har vi brug for et stærkt team.”